onsdag 7. juli 2010

Tid for bad

I dag lekte pappa og jeg i badekaret. Jeg lå og slappet av i vannet i flere timer, mens pappa koste seg med en flaske vin.

Etter hvert ble vannet litt kaldt, og jeg måtte rope på pappa for å hente meg. Han synes det var litt kjedelig, fordi han satt i stua og så på favorittlaget Uruguay spille i fotball-VM.

Men til slutt kom han og hentet meg, og nå har jeg funnet varmen igjen!

12 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett
  2. Er dette sant? :)

    SvarSlett
  3. Jeg synes det er bra at det endelig har kommet en blogg som på alvor ta for seg problemstillingene vi som aleneforeldre står ovenfor.

    Synes folk kan spare seg for upassende innlegg.

    Bra arbeid, Endelig far og hils Adam!

    Mvh
    "Også far"

    SvarSlett
  4. "Også far"
    Synes du virkelig at dette er noe til etterfølgelse av andre pappaer? Det virker jo ikke som om pappaen til Adam er helt kompetent til å være far.
    Det burde ikke være lov å ha blogger med så dårlig innhold

    SvarSlett
  5. Jeg synes det virker som faren til Adam gjør så gådt han kan. Ikke spre negativitet! han har bare såvidt begynt å blogge!

    SvarSlett
  6. Kult at du deler opplevelsene dine som pappa, selv om du kanskje burde passet på at vannet ikke ble kaldt da :-)

    SvarSlett
  7. Er det ingn som forstår hvor vanskelig det er å ha et lite barn? Ikke rart Endelig far tarr seg en flaske vin. Selv drikker jeg som regel 2 flasker om dagem!(3 på dager da skrikinga er verst). Ikke noe gælig i det!!!1

    "Også Far"

    SvarSlett
  8. Man skal jo ikke drikke så mye nå man er sammen med en liten baby da. Babyene merker jo med en gang om vi ha drukket alkohol, å d kan jo hende at det blir mer skriking av det å!

    SvarSlett
  9. Dette kan ikke være sant! Jeg håper du skjønner at du ikke kan gå fra en liten baby i badekaret! Å en liten baby skal absolutt ikke bade i flere timer! En halvtime maks! Å du kan ikke sitte å drikke vin når du har ansvar for et lite barn! Hvis dette er sant håper jeg barneværnet blir involvert! Stakkars lille baby!

    SvarSlett
  10. Jeg har hørt at mødre som ammer bør ta et glass vin om de vil ha et rolig barn. Men nå ammer ikke pappan til Adam så han kan jo drikke en flaske vin om han vil.

    SvarSlett
  11. Håper dette er tull.... Ellers bør barnevernet etc. bli kobla inn.... Får helt vondt av å lese om dette.... Nei og nei...
    Ikke alltid lett å være forelder nei, men man mister ikke all fornuft og setter seg ned med en flaske vin mens barnet bader alene(?)!

    SvarSlett